Вебкафе

Најлудите пингпонгарски потези од 2019

Пингпонгариве се ѕверови кога успеваат истовремено брзо, прецизно и точно да го следат и удираат топчето. Чисто за информација, брзините на топчето се движат помеѓу 50 и 70 километри на час.

To Top