Зошто телевизорите денес се толку поевтини од порано?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во суштина, не е ништо поевтино, туку и ние како корисници сме вклучени во „продажниот“ пакет на телевизорот.

Производителите на телевизорите разликата во цена ја надополнуваат со продавање на нашите информации, главно што гледаме и што не гледаме. Денес, додека гледате телевизија, и телевизорот „ве гледа“ вас. Сето тоа убаво спакувано во јасно објаснување подолу на видеото.