На UFC борец му се заканува доживотен затвор – претепа порно ѕвезда!


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Некогашниот UFC борец, Џонатан Копенхејв би требало на почетокот на јуни да ја дознае својата судбина по повод обвиненијата за обид за убиство.

Копенхејв, кого во рингот го викаа машина, се наоѓа во затвор од 2014 година откако сурово ја претепа својата бивша девојка Кристи Мек, инаку порно ѕвезда.

Исто така, се обиде да го убие нејзиниот тогашен дечко и се смета дека е виновен за 29 од 34 изречени обвиненија.

Медиумите тврдат дека му следи доживотна казна затвор, а во текот на неговиот престој во затвор тој одби да ја признае вината и со тоа да добие само 16 години робија.

Погледнете како сега изгледа Кристи:

A post shared by Christy Mack (@christymack) on

The return of judgemental dog

A post shared by Christy Mack (@christymack) on