Шокантно: Напалени во акција на балкон (видео)

Случаен минувач под балокните од една станбена зграда во шпанска Саламанка напалениот љубовен пар го фати во секс акција на балконот. Нормално, снимката одма заврши на интернет, а брзо после тоа заврши и на националната телевизија, каде „протагонистите“ беа јавно посрамени.

За разлика од ТВ медиумот, коментарите на интернет им одеа во прилог на страсните љубовници со поддршка за нивната „пролетна уживанција“.