На оваа адвокатка повеќе и се испаќа да се соблекува на Инстаграм – ја обожаваат 2 милиони луѓе


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Пиа Мухленбек беше адвокатка пред да свати дека може да заработува со позирање на Инстаграм. Промената на кариерата и се исплатеше, а денес има скоро два милиони обожаватели.

Пиа има корени од Германија и Австрија, па се чини дека ги „собрала“ сите најдобри гени, а во продолжение можете да видите зошто секој ден има се поголем број на обожаватели.

Sunset and dinner = perfection ✨

A post shared by Pia Muehlenbeck ???? (@piamuehlenbeck) on

In love with these sunnies ??

A post shared by Pia Muehlenbeck ???? (@piamuehlenbeck) on

I love how bright and fresh this new aesthetic is in my feed. ? Leave a ? if you agree! ?

A post shared by Pia Muehlenbeck ???? (@piamuehlenbeck) on