На малиот „му падна секирата во медот“: Професорката по танц го одбра него за да ги покаже движењата


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓К’сметлија. Инаку, убавицата е Сара Лопез, танчерка, короеографка и инструкторка по кизомба танц.