На кралот Чарлс Трети не му оди баш со пенкалата (снимка)


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Новиот британски крал Чарлс Трети очигледно има тенки нерви и брзо го губи трпението.

Откако видеото каде ја потпиша декларацијата за стапување на тронот стана најгледаната во светот, кога кралот побара другите наместо него да ги отстранат садовите со мастилото, сега јавноста ја забавуваше новото видео на кралот, кој очигледно е најголемиот непријател на пенаклото за време на јавните настапи.

Чарлс III неодамна ја посети Северна Ирска во замокот Хилсборо за да се сретне со членовите на тамошното собрание и по тој повод, при крајот на посетата, потпиша и книга наменета за тие цели.

Мастилото почнало да тече од пенкалото, што доста го налути кралот . Тој нервозно се ослободи од пенкалото, луто додавајќи и го на сопругата Камила која беше многу посмирена.

Еве го и видеото со мастилниците. Човекот ништо не потфатил цел живот, не ќе раскрева сега на стари години.