На часови во Русија: Еве што прават руските средношколци и студенти


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


На глупостите кои секојдневно ни пристигнуваат од Русија им нема крај. А средношколците и студентите од руските образовни центри се само дел од таа колективна руска лудост.