Мора да ја чуете „Заборавете на нас“: Најдобрата преработка на пркосниот хит од Балашевиќ

Одлична преработка на хитот „Рачунајте на нас“ од Балашевиќ во одличен текстуален и музички аранжман на Ален Марковиќ. Поздрав до генерациите кои ќе се пронајдат во текстот и ќе треба сериозно да подразмислат за иднината.