Мајтап

Мајтап: Соврешен Свети Валентајн низ бројки

За свети Валентин.
Подарок, 1500 денари.
Вечера, 900 денари.
Такси, 150 денари.
Хотел, 2500 денари.
Цвеќе, 300 денари.
Кондоми, 90 денари.
Изразот на лицето, кога ќе сфатиш дека има добиено после сето тоа, БЕСЦЕНЕТО!

To Top