Мајтап

Мајтап: Секоја жена сака да го чуе ова, прв дел

1. Сите мои бивши девојки се толку грди и прости. Не ми е јасно како сум можел да бидам со нив.
2. Што? Уште ли не си ги потрошила парите што ти дадов вчера? Срамота!
3. Мајка ти си отиде само пред 10 минути, а веќе ми недостига.
4. Без шминка си многу поубава.
5. Јас ќе поминам со правосмукалката, а ти излези на кафенце со другарките, да не ти бучам.
7. Што има врска колку чини и дали ни треба? Ако ти се допаѓа, го купуваме.
8. Ми се чини дека на телевизија даваат премногу фудбал.
9. Обожавам да те гледам како се одмараш.
10. Мислам дека со нов Ајфон ќе ти биде поубаво да разговараш со мајка си за вчерашната серија.
11. Замисли, постојат мажи кои наместо да отидат со жената на театар, преферираат да пијат со другарите! Простаци.
12. Дури и кога ги мијам садовите, не престанувам да мислувам „што ќе правев без тебе?“
13. Колку е убаво, кога во недела пријателките ти остануваат на кафе до подоцна.

Продолжува

To Top