Мајтап

Виц: Докторе, жена ми страда од алкохолизам

Еден почитувач на чашка отфазла кај лекарот:
А, како е жена ти?
Страда од алкохолизам!
Аман бре! Па зарем и таа почна да пие?!
Не. Јас пијам. Таа страда.

To Top