Мајтап: Најлутите македонски клетви, втор дел


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓16. Девет деца да имаш, едно да ти остане и тоа лијаво.

17. Девојка ти во Фотошоп да ти се средува!

18. Жена ти да роди стоногалка, па цел живот да работиш за чевли.

19. Колко прав на тапан, толко аир да видиш.

20. Милиони да имаш, и сите за даноци да ги дадеш!

21. Ноќе да те буди мојот лик.

22. Оваа недела млада невестица, до недела млада удовица, догодина моја вереница.

23. Петел в куќа да не ти запее.

24. Свекрва ти да живее 150 години.

25. Со лажичка од асфалт да те собираат.

26. Ти мене еднаш, тебе Бог сто пати, злото да му се врати.

27. Трактор да те исшлајфа.

28. Чума да те отепа.

29. Џебовите да ти се полни со пари, а да нема со што да ги извадиш.

30. Швалерката трудна да ти остане.