Мајтап: Колку кошта задникот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Цената се одредува по одамна проверена и сигурна метода:

Ако на улица најдеш 10 денари, подолго се мислиш дали да се наведнеш и да ги земеш. Ако најдеш 100 денари, сигурно ќе се наведнеш и ќе ги земеш без да му ја мислиш. Значи, разликата, читај цената, дали ќе се натртиш или не е 90 денари.