Музика

Маестро Васил Гарванлиев – „Ѓердан“: Ви текнува на момчето што ја отпеа „Марионка“?

Македонската јавност го запозна и уште го памети по детскиот хит „Марионка“ со кој пораснаа многу генерации. Денес живее и работи во Торонто, Канада, како оперски баритон.

Еве го со одличната „Ѓердан“ за која има снимено и прекрасен, емотивен спот со многу моќни и нежни сцени. Пораката и со оваа песна е јасна и гласна – слушајте, уживајте и споделувајте добра музика.

Advertisements
To Top