Лудории и акробации на ергела од џипови во новиот филм за Џејмс Бонд


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Легендарниот „Defender“, после повеќе од седумдесет години, има ново издание кое на пазарот пристигнува оваа пролет.

Во најновиот филм од серијалот за Џејмс Бонд, „ No Time To Die “, Defender ќе игра важна улога, барем кога станува збор за акциските сцени.

Судејќи според тоа што може да се виде во спектакуларните сцени на потера, вклучени се повеќе џипови, од кои сите покажаа дека се неспоредливи на теренот.

Десет сериски копии на „Land Rover“ беа користени за време на снимањето на филмот без никакви измени, а не е познато колку останаа неоштетени.