Славни

„Летна гулапчето“: Бела Хадид ненамерно покажа отфазла во Шангај (видео)

На ревијата на Victoria’s Secret одржана во понеделникот на 20 ноември во Шангај, 21-годишната манекенка Бела Хадид,за време на последното излегување на ревијата ги подигна двете раце над глвата, па градникот и се спушти.

Манекнката, сепак, не обрна многу внимание на сето тоа, но светските медиуми не ја пропуштија можноста да направат атрактивна вест од тоа.

To Top