Комшиски тенис со Ноле пред зграда (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Не само што е најдобар тенисер на светот, туку Ѓоковиќ во секоја прилика покажува и докажува дека е и голем човек со благородна душа и карактер.

Ноле во понеделникот вечерта ги изненадил сите деца од соседството кога се симнал пред зградата во која од неодамна купил стан и заиграл тенис со нив.