Славни

Кога Јаневски ја побара Остин за жена пред очите на Селин Дион

Кога Ник Јаневски ја побара својата девојка Остин Мекмилијан за жена, и тоа среде поздравувањето со Селин Дион во Лас Вегас, славната пејачка не ја очекуваше оваа епска сцена пред нејзините очи.

Тоа што го направи овој момент бесценет беше изразот на лицето на Селин, па така оваа „фото-бомба” моментално е најомилената слика на интернет.

Advertisements
To Top