Ај не заебавај

Кичевка им погоди точен резултат: Барса најубаво ѝ го честиташе Осми Март

Фраери и „експерти за обложувалници“, џабобложувалници и сите „фатени“ и многу повеќе потрошени пари по обложувалниците. Вака се „затвора“ кладилница. Во женски стил, на кичевски начин.

обложувалницитеwкладилница=”http://taratur.com/wp-content/uploads/2017/03/9.3.rezultat-kicevcanka.jpg” alt=”” width=”800″ height=”183″ />

Извор: Офф.нет.мк

Advertisements
To Top