Казухиро Котецу – „Ако умрам ил’ загинам“


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Нова изведба на македонска народна песна на вокалното мени од Казухиро Котецу. Овој пат „Ако умрам ил’ загинам“.