Вебкафе

Како се ширеше пожарот во модуларната болница – снимка од безбедносните камери

На социјалните мрежи се појави видео од една од безбедносните камери на кои јасно се гледа како се шири пожарот во модуларната болница додека десетина пациенти и членови на семејствата очајнички се обидуваат да излезат помогнати од минувачи и медицински персонал за да се спасат од сигурна смрт, пишува Гласот на Америка.

To Top