Славни

Од мускулестиот фраер не остана ни сенката – Вин Дизел запуштен и здебелен

Медиумите и социјалните мрежи се преплавени со фотографии на кои некогашниот набилдан фраер со одлчна мускулатурна дефиниција и маса, актерот Вин Дизел, е фотографиран на јахта без маица, па може да се види дека доста се здебелил и запуштил вопоследно време.

Вин дури и не се обидел да се скрие од фотографот, а веќе открил дека не е оптоварен со туѓите мислења.

Кога се здебелил малку во 2015 година, во едно интервју рекол дека воопшто не му пречи.

„Имам тело како тато? Прво, не треба да бидам пред камера во следните неколку месеци. Второ, јас сум тато. Во ред е затоа што со децении го имав најдоброто тело во Њујорк,” “, изјавич тој.

To Top