Како Роналдо урлаше во соблекувалната од Јувентус после елиминацијата од Порто во Лигата на шампиони (снимка)

Екипата на Јувентус го објави првото видео од документарниот филм кој носи наслов „Juventus All or Nothing“. На видеото може да се види како Роналдо и Квардадо влегуваат во расправија.

Ситуацијата е после елиминацијата на Јувентус од Порто во Лигата на шампионите. Влегувајќи во соблекувалната Роналдо гласно викаше дека нивната игра е „Ѓубре“, додека Колумбиецот се обидуваше да го смири и му зборуваше дека тој треба да биде пример.