Видео

Како на „Матрикс“: Со неверојатен потег избегна жесток удар со нога во фаца (видео)

Рафаел „Атаман“ Физиев, со неверојатно движење со телото, избегна жесток удар со нога во глава во финалето од турнир во боречки вештини во Тајланд. Движењето му беше во стилот на Нео од „Матрикс“.

Advertisements
To Top