Изработени од злато и крокодилска кожа – овие се најскапите патики на светот


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Малку помалку познат, но сепак ефикасен бренд во САД – Athletic Propulsion Labs (APL), претстави нов модел на патики, кој е навистина уникатен, но веројатно и неразумен.

1-12-najskapi-patiki1

Изработени од крокодилска кожа и 24-каратно злато, овие патики со лимитирани примероци веќе ја добија титулата за најскапи патики произведени некогаш и привлекоа повеќе внимание од било кој друг модел.

1-12-najskapi-patiki2

Креацијата на овој дизајн е резултат на двесетгодишно истражување. Секој пар од овие патики се прави по нарачка и за нивна избработка се потребни 12 недели.

1-12-najskapi-patiki3

Нивната цена е вртоглави 20.000 долари, а достапни се само во Дубаи и на сајтот на APL брендот.

1-12-najskapi-patiki4