„Играчката“ од 800 долари подложена на тест за издржливост – еве како помина (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Тимот кој стои зад YouTube каналот JerryRigEverything позната е по тоа што популарните „гаџети“ кои се во тренд ги подложува на екстремни тестови за издржливост.

Овој пат редот му дојде на iPad Pro кој беше подложен на тест со гребење, тест за термичка издржливост и издржливост при свитуквање. Еве како си помина.