Галерии

Хобитите навистина постојат во Австралија

А Кубер Педи во австралиската пустина е нивниот дом. Тоа е подземен град каде 3.500 луѓе од 45 различни националности живеат во заедница и хармонија под земја. Таму долу кај нив е многу полуксузно и поладно, бидејќи температурите долу се движат помеѓу 23 и 25 степени Целзиусови.

To Top