Груевски од Будимпешта ексклузивно за Фчерашни (видео)


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Не дека работава е за смеење, ама поарно да се смееме, оти за плачење сме сите до еден.