„Иде воз, иде воз, иде воз!“ – 3D навивачка кореографија


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Како е вгордеан овој со „баклата“, како штафетата на младоста да ја носи. Ако мислевте дека сте виделе сè во македонскиот фудбал.