Груевски на Фејсбук: Моментално сум во Будимпешта, барам политички азил


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓После неколкудневен молк на неговата Фејсбук страница, Никола Груевски по кого се распиша засега само национална потерница, објави дека моментално се наоѓа во Унгарија, поточно во Будимпешта и бара политички азил од унгарските власти.