Го има и Елмас – најинтересните нефудбалски моменти од Европското првенство

На официјалниот Твитер профил на ЕУРО објавија видео со најинетерсните моменти од Европското првенство.

Станува збор за инетресни „нефудбалски“ моменти кои се случуваат на континенталниот собир, а во нив е и нашиот Елиф Елмас…Погледнете.