Ги пореметија маливе со финтата со „исчезнувањето“ – еве уште една тешка жртва


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Се отепа од плачење, не можеше да се смири откако ја виде фотографијата на која ја нема неа. После веќе не беше битно.