Вебкафе

Гасете факултетите: Сите ја реметат за дипломската тема на која дипломираше со 10-ка

Студентката на еден приватен факултет во Белград, Маја Ивановиќ, заврши во српските медиуми како мета на ремет и исмевање поради темата на нејзиниот дипломски труд за кој доби највисока дипломска оценка 10.

Фотографијата на која таа се пофали со одбраната на дипломскиот труд на универзитетот Сингидунум, на Инстаграм, а која заврши во сите српски медиуми, стана предмет на шега и подбивање со темата и насловот на нејзината дипломска.

Од фотката се гледа дека типката дипломирала на тема „Лојалноста на потрошувачите кон брендот Guess“, а на кориците од дипломскиот труд цуцата решила да биде втиснато и логото од (очигледно) нејзиниот омилен бренд.

To Top