Жешко

Фустанчето од Јасмин

30-годишната германско-американска манекенка и модна дизајнерка Јасмин Сандерс промовираше свое дизајнерско решение на фустанче за кое оние девојки и жени кои сакаат да го носат, ќе треба да имаат не само одржано тело, туку и прилично храброст.

To Top