ФОТО: Кога ќе ги видите нејзините фотки, сигурно ќе го засакате спортот!


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓



Кога еднаш ќе се разголиш и фотките ќе ги објавиш во јавност, логично е таа „јавност“ да го следи секој твој чекор.

Таков е случајот со Ерика Фернандез, новинарка на Фокс Спорт, која со своите секси фотки од одморот, многу брзо стана хит на интернет.

Ерика инаку работи за колумбиската Фокс Спорт и е омилена во фудбалскиот свет.

??? @bikinisbyoli

A post shared by Erika Fernández (@eriferca) on

Bye bye Acapulco ??

A post shared by Erika Fernández (@eriferca) on

❤️sunday funday by @bikinisbyoli

A post shared by Erika Fernández (@eriferca) on

?

A post shared by Erika Fernández (@eriferca) on