Спорт

Фантастичната „60-ка“ на Коби и најдобриот проштален натпревар на сите времиња

Коби Брјант даде многу не само на кошарката туку и на спортот воопшто.

Она што го направи тој во неговиот последен натпревар против Јута, кога постигна неверојатни 60 поени, е нешто кое веројатно никој никогаш повторно на таков начин, на таков натпревар, нема да го повтори. После натпреварот одржа и емотивен говор.

Advertisements
To Top