Еве што има да каже „мастер“ Тони за коронавирусот

83-годишниот дедо Тони или со правилно име Таљат Селмани овие денови е повторно хит на социјалните мрежи со неговата изјава за коронавирусот која ја даде уште во месец јануари, кога вирусот беше актуелен само во Кина.

„Ако сакате да бидете здрави вежбајте секој ден, грипот не постои ако си во главата здрав“, тврди тој.

Додава во врска со коронавирусот вели дека тоа е измислен грип само да се продаваат лекови.

„Кој знае што измислија Кинезите. Нема болест ако си здрав во главата“, додека тој.