„Dreams“ – филм за соништата и волјата во време на коронавирус пандемија


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На 30 мај 2020, година која ќе ја паметиме по тектонските социо-економски, културни и општествени потреси предизвикани од пандемијата на коронавирусот, неколкумина пријатели со фамилиите и комшиите се собираат на свирка на сличен покрив во Ниш. Целиот потфат останува забележан на камера. Од тоа се раѓа филмот „Соништа“. Нема ништо повеќе да ви раскажеме – погледнете го филмчето подолу.