Dacia VS Audi (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Британски „Carwow“ и Мет Вотсон решија да ги споредат овие два модели кои немаат многу заедничко.

Dacia Duster е„ SUV“ модел кај кој цената е многу важен фактор а Audi „Q7“ е сосема поинаква приказна. Овие сосема различни модели ги соочија своите сили на каллив терен.

Во продолжение погледнете како помина калливиот дуел помеѓу два речиси неспоредливите модели.