Нобел

T-Phone: iPhone со вградено парче од 80 милиони години стар заб од диносаурус по цена од 9.150 долари

iPhone 13 Pro Max кој на задниот дел има вграден дел од заб од Т-Рекс стар 80 милиони години се продава по цена од 9.150 долари.

На задниот дел од телефонот има и 3Д приказ од диносаурус.

Направени се само седум модели од овој телефон и веќе е јасно дека се распродадени

To Top