Брутален старт „за доживотна робија“


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Германија со 9-0 ја прегази селекцијата на Лихтенштајн, кој уште во 9-та минута остана со играч помалку.

Имено, Јенс Хофер со „кунг-фу“ удар го нокаутираше Горецка, кој за среќа помина без сериозна повреда.