Брутален одговор на Ристовски на провокацијата од Стефанов


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Македонскиот фудбалски репрезентативец и капитен Стефан Ристовски денеска нема да настапи против Бугарија во Разград на почетокот на Лигата на нации.

Меѓутоа, капитенот но преку социјалните мрежи испрати брутален одговор до Венцислав Стефанов, кој вчера испрати провокација.

Стефанов за бугарските медиуми даде провокативна изјава за Македонија, која воопшто нема врска со фудбалот.

„Која е таа С. Македонија?! Па, тие вчера станаа држава, зошто би се плашеле од нив?“, кажа Стефанов.

Ристовски му одговори преку социјални мрежи и тоа брутално.