Болно и крваво: Го погоди со бејзбол топче со брзина од 151 км/час

На бејзбол натпреварот помеѓу Атланта Брејвс и Њујорк Метс во рамките од МЛБ лигата се случи бизарен инцидент кој не се гледа така често на бејзбол терените.

Фрлачот Брејвс, Џејкоб Веб фрли топка која леташе со брзина од 151 километар на час и го погоди противникот Кевин Пилар директно во лицето. Поради силината на ударот удирачот на Метс се здоби со тешка скршеница на носот.