105 тројки од крило во 5 минути – тоа го може само тој


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Стеф Кари уште еднаш покажа и докажа дека е феноменален шутер, особено од линијата за „тројка“. Можеби и најдобриот на сите времиња.

Иако станува збор за тренинг, Кари континуирано шутираше нешто повеќе од пет минути и погоди дури 105 тројки по ред, без ниту едно промашување.