10 верзии на „Bella Ciao“ со Дамјан Пејчиноски

Пејчино е гениј за гитара, а башка и цар за фраерски видео снимки. Оваа му е една од најјаките досега, а и најнова. Десет „лица“ на „Bella Ciao“ во десет различни гитарски стила. Како ги „скина“ сите – закон.