Музика

1.000 музичари ја рокаат Killing In The Name од Rage Against The Machine – вака звучи тоа

Rockin’ 1.000 е мега-бенд составен од илјада музичари кои своевремено ги запознавме како голема група луѓе кои се собраа во Чезена и на големо ја рокаа Learn To Fly од Foo Fighters, со цел да ги поздрават и потсетат Дејв Грол и останатите од бендот да направат концерт во Чезена.

Нивината изведба беше појака од концерт на самите Foo Fighters, па си продолжија да рокаат и направија дури и концерт.

Еве ги сега со изведба на легендарната Killing In The Name од Rage Against The Machine.

Еве го тоа првото рокање во Чезена.

Еве и некои други ствари…

Advertisements
To Top