Знаци кои откриваат дека жената е долго без секс

После долго време без секс, просечна жена ќе развие интерес за порничи типични за мажи. Им се случува и на најдобрите, после долго време без секс, постојат знаци кои ги издаваат.

Прекривки

Прекривките за кревет, жената која нема долго време секс, ќе ги менува само кога се навистина валкани, или се истури нешто на нив. Старите прекривки за кревет се показател дека на нив не се случува ништо возбудливо.

Гледање на порно филмови

После некое време без секс, жените развиваат интерес за гледање на порно филмови. Оние кои ги гледаат во фаза на секс, во овој случај ќе ги гледаат многу поинтензивно.

Ретко се депилираат

Фазата на лош сексуален живот имаат една голема предност, а тоа е намалена потреба од депилирање. Меѓутоа постои граница, а еднаш кога жената ќе пушти влакна на сите страни – време е за секс.

Зголемена потреба за храна

Поготово за онаа храна која не е добра за нас. Ако веќе нема сексуално задоволство, може да пронајдеме задоволство во мрсните и слатки работи.