Славни

Кели Брук се пожали: Градите ми тежат по еден килограм, никогаш не ми биле толку големи!

38 годишната убавица Кели Брук се пожали од своите бујни гради во емисијата Лус Вомен и признал дека нивната тежина и создава проблеми.

„Секоја е тешка околу килограм, многу ми пораснаа. Од секогаш бев бујна, но сега уште повеќе ми пораснаа. Мислам дека носам 34FF“ објаснува Кели.

„Во последно време имам многу проблем со грбот и докторот ми рече да ја намалам тежината. Не неможев да верувам, а тој рече дека сум многу здебелена, но во градите“, се изјаснува таа.

„Бидејќи кога се здебелувам, мене се ми оди во градите. Градниците не пружаат доволна потпора, па така се оди на мојот грб“ вели таа.

Advertisements
To Top