Ѕирнете во реалистичната реплика на куќата од Флинстонови вредна 1,7 милиони долари


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Телевизиската легенда Дик Кларк и неговата сопруга беа сопственици на реалистичната реплика од куќата на популарното анимирано семејство Флинстонови, која изгледа идентично како домот на Фред и Вилма Флинстон.

10-11-kukja-flinstonovi

Оваа реплика на куќата од Флинстонови има една спална и две бањи, камин и неколку пространи стаклени прозорци кои нудат спектакуларен поглед на градските светла и зајдисонцето, како и на долината Серано, планините Бони и Пацификот.

10-11-kukja-flinstonovi2

10-11-kukja-flinstonovi3

Пред три години Дик и сопругата решија да го продадат имотот. Дик, кој почина на 82-годишна возраст, само неколку месеци по објавата за продажба на домот во 2012 година, првично бараше 3,25 милиони долари за епската куќа.

10-11-kukja-flinstonovi5

Бидејќи интересот за тематската куќа од Флинстонови не беше голем, куќата се продаваше речиси три години, за на крајот да биде продадена за 1.777.777 долари.

10-11-kukja-flinstonovi6

10-11-kukja-flinstonovi7

10-11-kukja-flinstonovi8

10-11-kukja-flinstonovi9

10-11-kukja-flinstonovi10